Per sortir faci Click sobre la fletxa blava de retrocedir de la part superior de l'esquerra

diumenge, 26 de juny del 2011

Malalties extingides?

Ens informen de la volta de malalties que crèiem extingides com el tifus, el xarampió, la varicel·la, les galteres, la febre groga, el dengue, la malària, etc. etc.

Són diverses les opinions que poden llegir-se en els diferents mitjans de comunicació: uns diuen que si és a causa dels mosquits que són importats a les rodes dels camions, altres que són transportats pels 60 milions de turistes que rebem o pel milió de turistes espanyols que viatgen a països tropicals.

Hi ha qui diu, que és causa de la gran quantitat de persones que no es protegeixen, en tenir l'opinió que ens són necessàries les vacunacions, perquè les vacunes, causen símptomes més greus que les malalties que es volen prevenir, altres per deixadesa.
S'entesten a fer-nos creure que la culpa és de tot menys de la immigració, que els immigrants són les víctimes dels virus que tenim entre nosaltres, agreujat per les males condicions de vida en què viuen.

El cas és que l'epidèmia va en augment. Molts espanyols estan immunitzats perquè van patir la malaltia quan eren petits, a més hi ha la moda del rebuig a la medicina oficial. Són moltes les persones que s'inclinen per la medicina naturalista. I no serà una barreja de tot?, Mosquits, turistes, immigrants, deixadesa, medicina natural, pobresa ...

Crec que el govern, sanitat, etc., Haurien de prendre la decisió definitiva d'acabar amb aquestes epidèmies per evitar que els espanyols pateixin més del que ja estan patint amb la "crisi".
La vacunació obligatòria
MLE