Per sortir faci Click sobre la fletxa blava de retrocedir de la part superior de l'esquerra

dissabte, 10 de març del 2012

La Solidaritat

La Solidaritat va lligada a la Llibertat
És un dels valors humans per excel·lència i és el que la persona que necessita de la nostre ajuda requereix dels nostres sentiments per sortir endavant, d'aquí la importància de ser solidari. És la col·laboració mútua entre persones, quan es viuen experiències difícils.
Avui dia, quan tots o gairebé tots, tenim un familiar, un conegut, un amic passant per un moment ple de dificultats és quan s’ha de brindar-li una mà, per millorar, en certa manera, la situació. És el que ens manté units a l'altra.
Oh Solidaritat!, Quina paraula més bonica!, Que necessària i que difícil de trobar ...
Per al que està patint és una ajuda i per al solidari significa una gran satisfacció personal, ja que significa Fidelitat, Afecte, Dignitat i Justícia cap un altre ésser humà. És la resposta que se li dóna a l’amic, posant-nos en el seu lloc.
Tots ens necessitem els uns dels altres perquè estem junts en la Vida, és una travessia que unes vegades és alegre i altres és ... tremenda, però simplement amb sentir-nos els uns al costat dels altres ens pot alleujar. Cal aprofitar i fer viable la protecció fent-la possible amb mim i amb un horitzó ampli aprofitant l' experiència que, com Persones Grans, tenim per fer-ho realitat ....Cal fer-ho. Podem fer-ho
Mary luz