Per sortir faci Click sobre la fletxa blava de retrocedir de la part superior de l'esquerra

dissabte, 10 d’agost del 2013

COM DONAR EL MILLOR D'UN MATEIX

És el que voldríem moltes persones, donar el millor d'un mateix, però ... com aconseguir-ho?...

Si un vol ser feliç, si voleu gaudir del moment que està vivint, crec que és molt important la forma en què veu la vida i treure-li el màxim profit.

Hi ha moltes persones que prefereixen viure soles, aïllades, sense exterioritzar els seus pensaments, els seus desitjos, els seus anhels, els seus problemes, sense acceptar els canvis que succeeixen al seu voltant, tement perdre la seva solitud, la seva independència; conec a alguna d'elles. L'arribar a poder parlar i ser el seu amic, és llatg i laboriós. recelen, temen, neguen les idees que els pots aportar, etc.

D'altra banda hi ha la persona que, per contra, la necessitat de compartir tot el que li passa amb les persones que li són afins, abans de decidir-se a prendre una decisió, per molt important i personal que sigui.

Estem o no contents amb el que fem, o amb el que som, hem de donar el millor de nosaltres mateixos, sense adormir en els llorers, per seguir avançant en la vida amb entusiasme i satisfacció pròpia, no cal conformar-se, sinó valorar-nos a nosaltres mateixos i no fer les coses perquè si, o perquè toca fer-les. Això ens aportarà un creixement personal,  il·lusió i optimisme.

No cal competir, cal buscar el costat bo i construir.
Mary Luz