Per sortir faci Click sobre la fletxa blava de retrocedir de la part superior de l'esquerra

dissabte, 30 de novembre del 2013

Donar sentit a la nostra vida

Quina semarreta decidirá posar-se?
Moltes vegades passa que ens trobem en una situació no esperada i hem de prendre una decisió difícil , hem de treure a la llum allò que portem dins ocult. Hem de tenir en compte que portem a les nostres esquenes un gran nombre de vivències i experiències que fan que això sigui difícil d'aconseguir, ja que sabem el que vivim anteriorment però no sabem que ens espera en el futur. Les experiències viscudes ens ajudaran en el camí que tenim per davant ple de dificultats però això farà que anem més segurs
 
En aquesta època que ens ha tocat viure, tan plena de dificultats, on el que crèiem que havíem aconseguit amb tant d'esforç ha resultat que s'ha perdut , hem de prendre decisions que ens resulten difícils i doloroses, hem de "començar de nou"

 
Tornar a començar
Ara no podem estar passius i pretendre que "un altre ens ho faci", variar el rumb és el secret d'una vida rica en emocions, els començaments donen a la vida riquesa, només es necessita valentia i il·lusions . Cal posar-se metes assolibles i anar pas a pas amb seguretat, perquè més val poc i ben fet que molt i malament. Cal començar sí, però buscant un altre final per a la història, fent punt i a part .
Si volem una generació seriosa, ja no és només una qüestió política o econòmica, és un món el que ens envolta tan canviant , tan ple de noves tecnologies i amb dèficit de valors ètics tan gran que cal tenir una gran capacitat de reflexió i motivació per emprendre un nou camí, perquè sense tenir una ment clara no pot funcionar i per " començar un futur "cal tenir un gran poder de decisió.
La por ens persegueix
La por s'apodera de la nostra ment sense adonar-nos i després apareix en els moments més inoportuns, però si podem controlar haurem vençut perquè la seguretat en un mateix s'ha de construir per superar aquest temor . Tots hem tingut alguna vegada por a les altures, al fracàs, al desamor i amb valor hem aconseguit vencer.
Sentir que tenim una vida pròpia és molt beneficiós. Quan anem pel carrer, si mirem al nostre voltant, ens adonem que tots els que ens envolten tenen una història, són únics i diferents, però amb una mateixa esperança de futur en cada un d'ells, és per això que hem de tenir el valor de donar sentit a la nostra vida.

Mary Luz