Per sortir faci Click sobre la fletxa blava de retrocedir de la part superior de l'esquerra

diumenge, 9 de febrer de 2014

La Família

Imatge d'una família unida
Avui en dia que es parla tant i tant de "la família", voldria que els nostres estimats polítics reflexionessin una mica, ja que el major enemic de la nostra vida és la superficialitat, tot el contrari de compartir companyia, abraçades, carícies, amor, sent necessari emparar, compartir, tenir cura. La família és el grup primari més important en la convivència humana, i ... s'estan desfent tantes famílies per culpa de tot el que està passant !

Oferir satisfacció afectiva als diferents membres, contribueix i ajuda al ple desenvolupament del grup familiar, comporta l’acolliment compassiu i amorós entre tots els components, a més de ser la millor situació per sortir de la individualitat i conviure amb els altres, amb respecte i diàleg. La família és tan important ...

La força de la família
Existeix en la nostra societat molta angoixa i desesperació pels problemes de la vida, això ho sabem tots, falta alegria, somriures, cares de felicitat, amabilitat, prendre seriosament les nostres relacions amb tots i seguir treballant per una societat més solidària, fraterna i justa .

L'augment de l'esperança de vida ens imposa grans desafiaments i l'envelliment actiu és un procés natural de la humanitat actual, però ... un dels seus majors reptes i que ens ha de permetre, a tots, lliurar de ple a les nostres famílies i la societat, fomentant nosaltres la cultura, el respecte i reconeixement als adults grans, donant un fort impuls que permeti integrar aquest grup, en la societat sí, però ... de ple dret. El nostre país està regit, majoritàriament per persones grans, per no dir "Gent Gran", perquè, què dir dels anys que tenen? 
Familia de tipo tradicional

El Rei - Rubalcaba - Rajoy - Xavier Trias - El president del Tribunal Constitucional - Esperanza Aguirre - Llamazares - Duran i Lleida - Chaves - Montilla i etc. etc. etc. per no seguir enumerant. Tots ells són persones grans, completament actives i integrades en la societat i precisament, els que saben de sobres el que és la família, ja que han nascut en ella, crescut en ella, han format i creat una família nova, han emancipat als seus membres i, per descomptat, estan ajudant als seus néts.

Em pregunto, estem en bones mans?,
Faran tot el possible perquè TOTS tinguem una vida digna?, I quan dic TOTS em refereixo, és clar, a TOTES LES FAMÍLIES DEL PAÍS

Mary Luz