Per sortir faci Click sobre la fletxa blava de retrocedir de la part superior de l'esquerra

dissabte, 10 de setembre del 2011

PEP GUARDIOLA


Fa dos dies, l'entrenador Pep Guardiola, va rebre la Medalla d'Honor del Parlament de Catalunya, per la seva brillant trajectòria esportiva, de mans de la presidenta del Parlament, Núria Gispert.

L'acte va estar carregat d'una gran emotivitat, no només per part del guardonat, sinó per tots els presents, familiars, amics i nombroses personalitats del món de la política i de l'esport que l'acompanyaven.
 
Guardiola va néixer a Santpedor el 18 de gener de 1971, va començar la seva carrera futbolística de migcampista al Barcelona. Pel seu comportament i la seva forma d'expressar, fa l'efecte de ser una bona persona, elegant, senzill, preocupat per l'estètica futbolística, té fama, i així ho ha demostrat, de ser una persona molt intel ligent i com a entrenador, fa del seu equip una prolongació de la seva elegància, és un líder tranquil i de les seves declaracions es desprèn el orgullós que està amb el joc del seu equip. Demostra el seu saber estar, sent una persona molt estimada per tots els aficionats, és metòdic, organitzat i té una increïble fórmula per fer que els amants del futbol passin estones delicioses.

De Guardiola voldria destacar frases com:

* Ens costa afrontar partits a l'inici de la temporada
* No tinc vocació de polític. Amb altres jugadors seria tan bon entrenador?.
* Jo sóc contemporani dels meus jugadors.
* Vaig néixer en un poble petit?.
* Quan jo no hi sigui vindrà un altre.


Pep Guardiola ha aconseguit alguna cosa més que portar un equip al cim, ha aconseguit que li sigui reconegut el seu treball amb el lliurament de la Medalla d'Honor del Parlament de Catalunya i el que és millor, té l'agraïment, afecte i admiració dels seus fans; tot això explica que estigui emocionat i aclaparat per la pluja d'elogis que cauen sobre ell, guanyats amb el seu esforç, el seu talent, etc.

Va marcar una època com a jugador i deixarà l'empremta Pep Guardiola com a entrenador.

Mary Luz