Per sortir faci Click sobre la fletxa blava de retrocedir de la part superior de l'esquerra

dissabte, 8 d’octubre del 2011

La dignitat de la dona. Dones alliberades?


Les dones d'avui en dia segueixen sent reivindicatives, es neguen a ser utilitzades com mer aparador. Tenen el gran repte de romandre, una vegada han arribat a una meta anhelada i per la qual han lluitat amb ungles i dents, mostrant i demostrant la seva força mental, i, per descomptat, la seva gran vàlua.

No hi han arribat per casualitat. Són el resultat d’una educació igualitària i democràtica, a la que han arribat gràcies a l'esforç realitzat per nosaltres, la generació precedent,  que vàrem lluitar i molt, per aconseguir estudiar i treballar, i així  poder-los-hi  transmetre una educació lliure.

Avui en dia la dona ocupa llocs rellevants, tant a la política  com en el món empresarial, però (sempre hi ha d’haver on però), una vegada triada,
ha de demostrar als seus companys i subordinats, que és mereixedora d'aquest nomenament (cosa que no ha de demostrar de l'home, ja que es dóna per suposat).

Em pregunto el perquè aquest  país no té una millor visió femenina.

A les dones
no hi ha qui ens pari, som peça clau per l’educació i la convivència, a més de ser un  puntal important per a la vida laboral i personal del país.

La dona de avui dia, la dona, i em refereixo a
totes les dones, és peça clau per la recuperació econòmica del país. Això s’ha de tenir en  compte i no oblidar-ho mai. Ho ha estat sempre i ho continuarà sent, per la seva visió sociològica, pel seu treball, per la seva decisió, per la seva fortalesa davant les adversitats, en definitiva, per la seva gran vàlua personal

Mary Luz