Per sortir faci Click sobre la fletxa blava de retrocedir de la part superior de l'esquerra

divendres, 14 de juny del 2013

El turisme

Turista número.. 5.000.000
El turisme que es va aproximant (queden pocs dies perquè ens arribi en massa) és la "gallina dels ous d'or" per a la nostra economia malmesa.

Tots els espanyols i fins i tot els estrangers que trien el nostre país per passar les vacances, tenen diverses opcions per descansar, sota el sol que tenim la sort de gaudir, en tota la geografia española.

Disposem de magnífics hotels de totes les categories, amb modernes i cuidades instal·lacions, cases rurals en nombrosos pobles de muntanya amb tot el necessari perquè estiguin còmodes, apartaments en les magnífiques localitats costaneres, tan abundants en aquest privilegiat país, etc. etc ... tot això sense oblidar-nos de la nombrosa i variada gastronomia pròpia i típica, que els nostres xefs han fet que sigui reconeguda a tot el món.

El que s'ha dit fins ara fa que tots passem unes vacances inoblidables, tant per als que surten com per als que es queden a la ciutat o al poble on visquin. 

Sevilla

Esperem que la crisi econòmica que està passant Europa, no eviti que el turisme es desplaci a l'estiu, encara que calgui retallar dies de vacances i que l'oferta rebre un ple complet, ja que necessitem que segueixin venint i deixin els seus diners aquí perquè millori la nostra economia.

Diuen que ens mantenim en segona posició en el rànquing mundial i que la crisi no afecta la nostra imatge turística, esperem que així sigui. La nostra imatge ha estat devaluada amb tot el que ha passat fins ara i el turisme genera una considerable quantitat de llocs de treball directe i indirectes tan necessaris com imprescindibles.

Pont romà de Besalú (Girona)
Els hotelers milloren els seus establiments, llancen atractives ofertes venent la ciutat o la zona, destacant el que hi ha i que resulti atractiu per al visitant centrant-se en la bellesa de la riquesa natural que posseeixen i els turistes, insegurs per la seva pròpia situació econòmica, busquen última hora preu per aconseguir les seves vacances al millor preu possible.

 

Sort que el magnífic sol que posseïm no hi ha qui ens el pugui treure.

Mary Luz