Per sortir faci Click sobre la fletxa blava de retrocedir de la part superior de l'esquerra

diumenge, 11 de desembre del 2011

El Pensador


A la historia de l'Art, "El Pensador" és una escultura en bronze d'August Rodin (1880) mundialment coneguda.

Penso: El món gira i gira, però hem de gaudir del que tenim davant i seguir vivint. A la vida cal tocar de peus a terra i aprofitar-la. Alguns viuen com si anessin a quedar-se aquí per sempre i s'obliden de ser feliços.
Mirant aquesta bellesa, un es dóna compte que aquesta persona està totalment concentrada, que no fa res més que pensar, i jo em pregunto ... quantes vegades ens asseiem a reflexionar?.

Penso: Què passa amb tanta violació?. La difusió de la notícia d'una violació, pot influir en les persones trastornades per crear el desig d'imitació?. Hi ha una divulgació reiterada de notícies macabres, totes elles molt variades com ... violència física, psicològica, emocional, etc., existint després d'explicar el succés, com una continuació reiterada de casos.
Penso: El veritablement important és el que tu sentis, encara que les teves accions siguin poc comprensibles per als altres. La vida és un viatge i no saps el que hi trobaràs pel camí a recórrer. Cal inspeccionar el terreny que anem a trepitjar ja que en el moment més inesperat podem caure a l'abisme, donant un gir total a la vida de cada un. És per això que cal viure la vida intensament, procurant portar-se bé amb els altres perquè no ens aboquin a tenir una destinació en soledat.

Penso: L'experiència que donen els anys, fa que procurem il·lusionar-nos amb nous projectes, per treure-li més suc a la vida. Cal conservar-se actius, adoptant una actitud positiva.

Penso: Que quan complim els 60 anys vam començar una nova etapa en la vida i les peces del puzle comencen a encaixar, s'aconsegueix un equilibri interior i és una època excel·lent per aconseguir objectius que amb anterioritat no havia estat possible assolir.

Penso....Mary Luz